top of page

Lyd

FANTASTISK LYD I ALLE ROM

Smarthus

La lyden følge deg i alle rom! Med et integrert lydanlegg av høy kvalitet kan du styre musikken i flere individuelle soner i hele boligen.

Stilige løsninger som innfelte høyttalere, dockingstasjon, bluetoothmottaker og multimediakontakter, er lekre interiørdetaljer som ikke tar opp verdifull plass og gir deg en ryddig installasjon. De smarte løsningene du velger hos oss, gjør boligen moderne og attraktiv.

Smarte løsninger for veggen

Veggboksmonterte lydenheter, som iPod docking, bluetoothmottaker og radio, er perfekte løsninger for bad, kjøkken og soverom fordi de ikke tar opp benk- eller bordplass. Med kombinert iPod docking og bluetoothmottaker har du både en fast ladestasjon og en musikkspiller pent integrert i veggen. Da kan du velge om du vil lade, lade og spille, eller bare spille, lytte og kontrollere musikken enkelt fra sofaen via bluetooth. Dockingen har ikke egen forsterker, men brukes i kombinasjon med radioen eller tilkobles et eksternt lydanlegg. Den integrerte bluetoothmottakeren har minne for 8 bluetoothenheter og en signalrekkevidde på ca. 10 meter. RDS-radioen har søkefunksjon, minne for to favorittkanaler og volumkontroll. Lyden spilles enten gjennom høyttalere for veggboks eller eksterne høyttalere for bedre lyd. For en ryddig installasjon tilbyr vi også et bredt utvalg multimediakontakter, som f.eks. phono, HDMI, mini jack, DVI, VGA, HomePlug AV, USB osv. 

Alle enhetene leveres i flere forskjellige farger, og kan kombineres med lekre designrammer fra Gira tilpasset ditt interiør.

Innfelte høyttalere

Innfelte høyttalere i vegg og tak sparer plass, samtidig som det er lekkert og stilfullt. Våre høyttalere fra anerkjente tyske produsenter er av høy kvalitet og leveres i flere størrelser og designutgaver. Enkelte høyttalere kan leveres med lekre glassrammer tilsvarende våre bryterserier.

I tillegg til monohøyttalere, kan du få høyttalere som gir stereolyd fra én og samme høyttaler. Dette er ideelt for små rom hvor man likevel ønsker god stereolyd. 

Usynlige høyttalere

Fra Revox leverer vi multiromsløsninger som inkluderer et bredt høyttalerprogram. I tillegg til høyttalere i lekker design, kan du få "usynlige" høyttalere. "Re:sound Invisible" monteres i tak, gulv eller vegg og kan sparkles inn, males over, tapetseres eller bygges inn i et bilde slik at de blir usynlige.

Revox Voxnet

Voxnet er et unikt flerbruker audiosystem fra kvalitetsprodusenten Revox. Det personlige lydsystemet kjenner favorittmusikken din, og åpner for at hver person i husstanden kan høre på sin egen musikk - samtidig.

bottom of page